perjantai 4. toukokuuta 2012

Paint it black

Kaivoin varastoistani liitutaulumaalin jämät. Maalasin keittiöön kaapin sivuun paikan kalenterille. Aikaisemmassa kodissani tein myös samanmoisen liitutaulukalenterin seinään, ja mielestäni se oli varsin toimiva. Vielä vähän jäi purkin pohjalle maalia. Täytyy varmaan jotain pientä siitä vielä keksiä, ennen kuin kuivuu hukkaan. Ehkä säilytyspurkkeja tai kuppeja. Hyviä ideoita löytää ainakin täältä.




3 kommenttia:

  1. kerropa tuosta pitsilaatasta joka toiseksi alimmasta kuvasta pisti silmään, miten ja mistä olet sen tehny? me want it too :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime kesänä remonttia tehdessä jäi mulle "ylimääräisenä" sopivasti vähän sellaista hienoa lattiatasoitetta, jota kaadoin irtokarkkilaatikkoon, jonka pohjalla oli virkattu pitsiliina. Jos aiot kokeilla, niin rasia ja liina kannattaa öljytä hyvin vaikka rypsiöljyllä, niin lähtee sitten irtikin. Mä itse tykkään tuollaisista rosoisen romanttisista jutuista, tarkoituksena laatalla oli toimia pannunalusena, mutta oikeastaan on lähinnä toiminut vain koristeena keittiössä.

      Poista
  2. pakko testata joskus... tälle kesälle ois aikomus koklata ulkolaattojen tekemistä ja koristelua, keksis vaan millon ois kaks (ja vain kaks :DDD) kättä vapaana semmoseen hommaan!

    VastaaPoista