maanantai 12. marraskuuta 2012

Keittiörempan aloitus

Meillä vietettiin eilen isänpäivää aloittamalla keittiöremppa. Kuukauden päivät meillä on rampannut keittiömyyjiä ja me ollaan rampattu keittiöliikkeissä kuulemassa tarjouksia uudesta keittiöstä. Ihan tuli jo keittiöähky. Meidän budjetti on rajallinen, niin ollaan päädytty kuitenkin hankkimaan keittiömme ainakin kaapistojen osalta IKEASTA. Keittiösuunnitelman läpikäyminen useiden eri myyjien kanssa on kuitenkin ollut hyödyksi oman suunnitelman teossa. Hieman on suunnitelma muuttunut ensimmäisestä ajatuksesta. Eilen siis tehtiin uuden keittiön eteen ensimmäinen ihan kunnon teko. Aloitettiin purkamaan vanhaa pois. Kaapit tyhjäksi ja yläkaapit pois. Kattopaneelitkin jatkui onneksi seinään saakka. Hyvästi vanha keittiö-ei tule ikävä!


Viimeiseen kuvaan ehkä pitäisi kuvitella vielä kaiken maailman törkyä pöydille, ihan kuten edellisissäkin. Tai ehkä uudessa hienossa keittiössä ne romut sitten pysyy kaapeissa piilossa. Ihan varmasti.

2 kommenttia:

  1. Nyt se remontti siis alkoi! Todella kivalta näyttää tuo tuleva keittiö - se ainut joka siitä puuttuu on ne sinun kivat sisustus"romut" :) odotan innolla että millainen kiva teijamainen keittiö sieltä tulee! Milloinkas voidaan odotella valmiin keittiön kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tavoitteena saada keittiö jouluksi valmiiksi. Pääset sitten testaamaan tuliterää keittiötä. Noi suunnittelukuvat keittiöstä kyllä näyttää melko tyhjältä ja pelkistetyltä mun keittiöksi :)

      Poista