perjantai 22. elokuuta 2014

RAIDALLISTA

Tyttärelle ompelin uuden t-paidan. Kaava 1/2014 Ottobresta. Mukavan mallinen tuli tästä paidasta ja tosi helppo ommella. Kivalta myös näyttää etuosan vinossa oleva kangas. Taidan vähän muokata kaavaa myös mekonmalliin. Kuvattavaa ei erityisemmin kiinnostanut tällä kertaa mallina oleminen, askartelu olisi ollut paljon kiinnostavampaa.



3 kommenttia:

  1. Voi että mitä kaikkia ihanuuksia oot taas teheny! Tuokin mustavalkoraitainen paita - Milla ilmoittautuu perijättäreksi jos joskus raskit siitä luopua ;) ja hurjan hienon näkönen huone O:lla!!! ^_^ ihanaa syksyä teille sinne! -L-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siinä vaiheessa, kun nää vaatteet on lähdössä jatkamaan meiltä, niin ei yleensä niin hehkeitä elämän jäljiltä kyllä enään ole :) Mutta jos silloin kelpaa, niin laitetaan Millalle :) Sinä kyllä itsekin osaisit vastaavan surauttaa, kangaskin kun on metsolasta peräisin.

      Poista
  2. Ei sillä ettenkö osais, ei vaan oo tuota ompeluinspiraatiota ollu pätkääkään n. vuoteen... nyt vähän kutkuttelis surautella pipoja, että saattashan se inspiraatio alkaa taas syksyn tullen heräilemään! ;)

    VastaaPoista